Aleksandar Antić: Ekonomske mere u pravom trenutku Vesti

Mere za podršku našoj privredi nakon epidemije korona virusa, koje je predstavio predsednik Vučić, došle su u pravom trenutku i ja sam uveren da će one tek pokazati svoju pravu snagu. 

Prema prvim znacima, među kojima je i vraćanje na posao zaposlenih, jasno se vidi da su poslodavci veoma dobro shvatili ideju ovih mera i odustali od prvobitnog sužavanja svojih poslovnih aktivnosti, i da sa puno poverenja gledaju u državu i mere koje će biti primenjene. Srbija je u poslednjih nekoliko godina uspravila svoju ekonomiju, nije bilo lako, bilo je i štednje i odricanja, ali sada vidimo koliko će se to isplatiti svakom našem preduzeću i svakom našem građaninu. 

Nažalost, veći deo sveta biće suočen sa padom ekonomije, pa i novom krizom, ali siguran sam da smo mi već predupredili takve negativne efekte, imamo novca i sada je pravi momenat da pomognemo privredi i stanovništvu da amortizuju loše efekte koje je donela epidemija virusa. Mislim da će Srbija, zahvaljujući merama predsednika i Vlade, biti u krugu onih država koje će s ponosom moći da kažu da su spremno dočekale period posle pandemije i da su se ponele krajnje odgovorno prema svojoj privredi i svom stanovništvu.

Izvor: Ministarstvo rudarstva i energetike

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.