Најновије

Антић и Грчић посетили ТЕНТ: Приоритети ЕПС-а су стабилна производња и брига о запосленима Вести

 

Министар рударства и енергетике Александар Антић и в. д. директора ЈП ЕПС Милорад Грчић, синоћ су посетили запослене у ТЕ “Никола Тесла”. 

Министар је том приликом упознат са начином организације рада у систему ЕПС-а током ванредног стања због епидемије коронавируса, којом је обезбеђен несметан процес производње и снабдевања струјом.  

Он је подсетио да у Србији више од 60.000 радника из енергетског и рударског сектора сваког дана ради у три смене, како би обезбедили довољно струје.

  • Само у Електропривреди Србије (ЕПС) сваког дана ради 20.000 људи у три смене. Све енергетске и рударске компаније раде у пуном капацитету, један број људи смо организовали за рад од куће, али десетине хиљада људи и даље је на послу и ради у три смене како би произвели довољно електричне енергије”, рекао је Антић.

Министар је захвалио свим запосленима на одговорности према раду коју показују и истакао да систем “Електропривреде Србије” стабилно ради и да је обезбеђено поуздано снабдевање електричном енергијом грађана и привреде и у време ванредног стања. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.