Вања Вукић и Ђорђе Милићевић на ТВ Хепи: Све одлуке Владе Републике Србије донете су на основу препорука стручњака Вести

Вања Вукић, шеф Кабинета првог потпредседника Владе Републике Србије Ивице Дачића, гостовао је у емисији “Добро јутро, Србијо”, на ТВ Хепи.

Говорећи о ванредном стању и тренутној ситуацији у Србији, Вукић је истакао да се већина фирми и привреде одазвала позиву да задрже запослене и да ће сви који поштују став Владе бити награђени.

“Ова власт потиче из народа и донела је мере да заштити грађане. Све одлуке Владе Републике Србије донете су на основу препорука стручњака”, рекао је Вања Вукић о ставовима опозиције подсетивши да сада није тренутак за политичке разлике.

Из Ваљева се у емисију укључио потпредседник Народне скупштине Републике Србије Ђорђе Милићевић.
“Нисам веровао да ћемо у тренутку када је Србија суочена са највећим здравственим изазовом, разговарати о политици. Не могу се оспорити напори и председника и Владе Републике Србије да сачувају здравље и здравствену безбедност наших суграђана. Данас су најпотребнији солидарност и јединство”, казао је народни посланик Ђорђе Милићевић.

Извор: ТВ Хепи