Најновије

Грађани с радошћу очекују укидање ванредног стања Посланичка група

СНЕЖАНА ПАУНОВИЋ народна посланица Социјалистичке партије Србије о укидању ванредног стања

Данас на дневном реду Одлука о укидању ванредног стања. Очи јавности апсолутно упрте у Скупштину Србије, јер наши грађани са радошћу ишчекују да се врате колико-толико нормалном животу. 

 

Поштована председнице Владе,

уважени први потпредседниче,

даме и господо народни посланици,

пре свега, грађани Србије, заиста сам имала намеру да говорим о дневном реду. Међутим, скратићу своју дискусију. 

Данас на дневном реду Одлука о укидању ванредног стања. Очи јавности апсолутно упрте у Скупштину Србије, јер наши грађани са радошћу ишчекују да се врате колико-толико нормалном животу. 

На прошлој седници сам говорила о томе да опасност од вируса Ковид-19 није престала, колико сам разумела струку, али да су се стекли услови да релаксирамо и укинемо и ванредно стање и један део мера које су биле донете. 

У Србији се неко бави политиком, а неко политиканством, надговорњавања је било и биће. Да не бих то радила, упутићу само апел – све се овде чуло, све се овде рекло, остаје да извршимо задатак због ког су нас грађани изабрали пре четири године, а то је да када имамо на дневном реду важну одлуку ми је донесемо у корист грађана. Да ли смо били у праву, као владајућа већина, или нисмо, одговориће грађани Србије на предстојећим изборима на којима, напомињем, право да учествују имају сви. 

То је све што ћу рећи, уз још једну напомену. Жао ми је само чињенице да је велика истина само једно. Ми смо родитељи коју деца нису могла да бирају, и то је хендикеп све наше деце. Остало је политиканство. Хвала. 

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.