Најновије

Милићевић позвао надлежне да реагују на нападе на Ристичевића Вести

 

Шеф посланичке групе Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић питао је данас да ли су напади норма политике у Србији и позвао надлежне да реагују на нападе на посланика Марјана Ристичевића.
Он је осудио напад на Ристичевића и истакао да то не сме да буде норма друштвеног понашања у Србији.

Милићевић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да је Димитрије Љотић рекао да му нису потребни бирачи већ борци, а да лидеру Двери Бошку Обрадовићу нису потребни гласачи, већ жели да на власт дође без избора.

Он је позвао посланике оплзиције да уђу у парламенет и да се аргументовано расправљају, али да опозиција то не чини јер је „политички импотентна“. Милићевић је рекао да су се пре неколико дана користиле „сузе и деца“ и да је њему жао све деце, јер она нису бирала да им се родитељи баве политиком.

„Ако сте хтели да будете другачији од других онда је Ђилас требало да позове ове јуришнике и каже господине Обрадовићу извини се председници Скупштине, председнику административног одбора“, рекао је Милићевић.

Он је опозицију позвао и да изађе на изборе. Упитан зашто се мења изборни закон 40 дана пред изборе, Милићевић је рекао да нигде не постоји писано правило да се изборни закони не могу мењати у изборној години.

Извор: Данас.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.