Milićević: Obradović i Đilas bi iz gliba preko falsifikovanja Vesti

 

Potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević ocenio je večeras da, u potpunom beznađu i političkom ćorsokaku u koji su sami sebe doveli, Boško Obradović, njegov mentor Dragan Đilas i ostala bratija iz tzv “uličarske opozicije”, pokušavaju da se izvuku iz takvog gliba i to ni manje, ni više nego falsifikovanjem.

“Više nego očigledan, providan i bezočan pokušaj da građane Srbije dovedu u zabludu da je navodno predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kako to oni lažno ističu, prodao Kosovo”, naveo je Milićević u izjavi za javnost.

Kako napominje, njihova iracionalna mržnja prema predsedniku Srbije i celoj porodici Aleksandra Vučića dovela ih je do potpunog slepila, pa tako izjavu predsednika Srbije istrgnitu iz konteksta stvarne izjave od pre godinu dana, sada prikazuju kao sadašnju i to od pre nekoliko dana.

Kaže da je logično pitanje da li je konačno došao trenutak da tužilaštvo reaguje i da, ako to nije učinjeno nakon nasilničkog ponašanja i prebijanja poslanika pre dva dana, onda bi sada moralo, najmanje po službenoj dužnosti.

“To nije pritisak na pravosudni sistem, već apel da se primeni zakon na one koji zakon krše toliko bezobzirno da se više ne sme ćutati, a građani Srbije svoju državu žele kao pravnu državu u kojoj se zakoni moraju poštovati a vinovnici gnusnih nedela oštro kažnjavati”, naveo je Milićević.

Prema njegovim rečima, groteskno deluje igrokaz žrtvovanja Boška Obradovića koji je počeo štrajk glađu.

“Narod se, na žalost po njega, ne može prevariti jer svi vide da Boško pokušava da se nekakvom kobajagi žrtvom spasi od ruke pravde. Sudiće mu narod, koji će ga upravo ostaviti zauvek na skupštinskim stepenicama i smestiti u političku istoriju, onaj isti koji je pozivao na pobunu i anarhiju, linč i krvoproliće”, rekao je Milićević.

On kaže da građane Srbije tako ne može obmanuti, a za falsifikovanje i druga brojna nedela mora odgovarati.

“Boško Obradović, njegov mentor Đilas i ostala njihova bratija su davno zgazili demokratiju i krenuli putem destrukcije i anarhije. Ali takav put u Srbiji se ne može trasirat, jer Srbija ima predsednika i vladu koji je vode drugim putem – ekonomskog razvoja i boljeg života svih građana”, zaključio je Milićević.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.