Најновије

Александар Антић: Лазаревац упориште СПС-а, само смо овде победили 2000. године Вести

Лазаревац је најјаче упориште Социјалистичке партије Србије, традиционално најбоље резултате бележимо овде и циљ је да победимо и на предстојећим парламентарним изборима, изјавио је данас потпредседник СПС-а Александар Антић

Он је данас посетио Лазаревац и разговарао са људима који ће предводити заједничку листа СПС-а и Јединствене Србије.

– Увек је највеће задовољство да дођем у Лазаревац, међу социјалисте и наше пријатеље из Јединствене Србије. Лазаревац је најјаче упориште СПС-а, традиционално најбоље резултате остварујемо овде. Ово је једина општина у којој смо победили на изборима 2000. године, тако да су наши разговори увек на тему како да победимо – рекао је Антић.

Према његовим речима, уверен је да ће листа СПС-ЈС и на овим изборима остварити добар резултат, из више разлога.

– Ми имамо снажан програм како да ово буде један сређен, миран и добар град за живот људи, али имамо и снажне планове за даљи развој Kолубаре – навео је он.

Такође, казао је да Kолубара треба да остане жила куцавица, не само Србије него и Лазаревца, јер све у Лазаревцу има везе с Kолубаром.

– Не може, међутим, Kолубара да буде све у Лазаревцу, тако да размишљамо о томе да се отворе нова радна места. Треба запослити и женску децу и ми ћемо се тиме посебно бавити – поручио је Антић.

Извор: Блиц

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.