Aleksandar Antić: Lazarevac uporište SPS-a, samo smo ovde pobedili 2000. godine Vesti

Lazarevac je najjače uporište Socijalističke partije Srbije, tradicionalno najbolje rezultate beležimo ovde i cilj je da pobedimo i na predstojećim parlamentarnim izborima, izjavio je danas potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić

On je danas posetio Lazarevac i razgovarao sa ljudima koji će predvoditi zajedničku lista SPS-a i Jedinstvene Srbije.

– Uvek je najveće zadovoljstvo da dođem u Lazarevac, među socijaliste i naše prijatelje iz Jedinstvene Srbije. Lazarevac je najjače uporište SPS-a, tradicionalno najbolje rezultate ostvarujemo ovde. Ovo je jedina opština u kojoj smo pobedili na izborima 2000. godine, tako da su naši razgovori uvek na temu kako da pobedimo – rekao je Antić.

Prema njegovim rečima, uveren je da će lista SPS-JS i na ovim izborima ostvariti dobar rezultat, iz više razloga.

– Mi imamo snažan program kako da ovo bude jedan sređen, miran i dobar grad za život ljudi, ali imamo i snažne planove za dalji razvoj Kolubare – naveo je on.

Takođe, kazao je da Kolubara treba da ostane žila kucavica, ne samo Srbije nego i Lazarevca, jer sve u Lazarevcu ima veze s Kolubarom.

– Ne može, međutim, Kolubara da bude sve u Lazarevcu, tako da razmišljamo o tome da se otvore nova radna mesta. Treba zaposliti i žensku decu i mi ćemo se time posebno baviti – poručio je Antić.

Izvor: Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.