Најновије

Антић: Лазаревац упориште СПС-а Локал

Лазаревац је најјаче упориште Социјалистичке партије Србије (СПС), традиционално најбоље резултате бележимо овде и циљ је да победимо и на предстојећим парламентарним изборима, изјавио је данас потпредседник СПС-а Александар Антић.

Он је данас посетио Лазаравец и разговарао са људима који ће предводити заједничку листа СПС-а и Јединствене Србије.

“Увек је највеће задовољство да дођем у Лазаревац, међу социјалисте и наше пријатеље из Јединствене Србије (ЈС). Лазаревац је најјаче упориште СПС-а, традиционално најбоље резултате остварујемо овде. Ово је једина општина у којој смо победили на изборима 2000. године, тако да су наши разговори увек на тему како да победимо”, рекао је Антић.

Према његовим речима, уверен је да ће листа СПС-ЈС и на овим изборима остварити добар резултат, из више разлога.

“Ми имамо снажан програм како да ово буде један сређен, миран и добар град за живот људи, али имамо и снажне планове за даљи развој Колубаре”, подвукао је Антић.

Он је такође истакао да Колубара треба да остане жила куцавица, не само Србије него и Лазаревца, јер све у Лазаревцу има везе с Колубаром.

“Не може, међутим, Колубара да буде све у Лазаревцу, тако да размишљамо о томе да се отворе нова радна места. Треба запослити и женску децу и ми ћемо се тиме посебно бавити”, поручио је Антић.

Извор: РТВ Војводина

Категорије: Локал