Branko Ružić posetio MZ Konjuh Vesti

U okviru predizborne kampanje za predstojeće republičke i lokalne izbore, 05. juna 2020. godine Mesnu zajednicu Konjuh i tamošnju Zemljoradničku zadrugu “Kalemar” posetili su predstavnici i kandidati za poslanike i odbornike koalicije “IVICA DAČIĆ – Socijalistička partija Srbije (SPS) – Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”.

Pored visokih funkcionera, istaknutih članova i kandidata za odbornike i poslanike GO SPS Kruševac, delegaciju naše koalicije činili su i potpredsednik Socijalističke partije Srbije i ministar u Vladi Republike Srbije Branko Ružić sa saradnicima, potpredsednik SPS-a Predrag J. Marković, kao i koordinator Izbornog štaba za Rasinski okrug Zoran Anđelković.

Ovom prilikom sa okupljenim meštanima Konjuha razgovaralo se o budućnosti i prosperitetu kako sela, tako i Zemljoradničke zadruge “Kalemar”, kao i o celokupnoj privredno-društvenoj situaciji, programskim načelima naše partije i predstojećim lokalnim i republičkim izborima.

“Očekujemo veliku izlaznost i podršku kako naših simpatizera, tako i svih onih koji podržavaju politiku moderne levice. Naš cilj je da na lokalnom i državnom nivou nastavimo rad za bolju budućnost i razvoj naše zemlje. Mi kao koalicija nudimo političku stabilnost, a naša konstanta je pre svega državotvornost. Borićemo se za socijalnu pravdu i bolji život svih građana Republike Srbije. Naš manir je da radimo, gradimo i pomažemo drugima. Imamo veliki broj mladih ljudi, koji su ostvareni u svojim sverama delovanja. Spoj mladosti i iskustva je uvek dobitna kombinacija”, naglasio je potpredsednik partije Branko Ružić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.