Најновије

Дачић и Палма у Краљеву Вести

Током посете коалиције Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија Краљеву, председници Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије – Ивица Дачић и Драган Марковић Палма разговарали су данас на краљевачком Тргу српских ратника са својим присталицама

Председници Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије – Ивица Дачић и Драган Марковић Палма на централном градском тргу у Краљеву су најпре обишли штанд ове две партије, на којем су представници омладине СПС и ЈС делили пропагандни материјал грађанима, а онда се и обратили присутнима.

Први човек социјалиста истакао је да је СПС у Краљеву и Рашки, увек имао изузетно добре изборне резултате, због чега је обележавање 30 година СПС непосредно уочи избијања епидемије коронавируса и одржано у граду на Ибру.

Дачић је оценио да је изборна листа СПС и Јединствене Србије „редак пример међусобног поштовања, оданости и слоге већ 12 година“.

„Ми смо патриоте, у исто време и левичари, залажемо се за принципе социјалне правде и желимо да на овим изборима имамо бољи резултат него што смо имали прошлог пута, јер се на нашој листи налазе угледни људи, млади и стручни људи и 43 одсто жена“, казао је Дачић.

Скупу су такође присуствовали председник Извршног одбора ГО СПС Владан Заграђанин, потпредседник СПС Ђорђе Милићевић и кандидаткиња са изборне листе коалиције СПС -ЈС Ања Букумира.

Извор: портал Круг