Најновије

Коалиција СПС-ЈС у Обреновцу, Земуну, Зрењанину и Панчеву Вести

У оквиру предизборне кампање Коалиције СПС-ЈС, Ивица Дачић, председник СПС и Драган Марковић Палма, Председник ЈС обишли су Обреновац, Земун, Зрењанин и Панчево.

„Ова предизборна кампања је за нашу Коалицију непотребна. Онај који је засадио добро њему ће да никне, а онај који ништа није радио или не зна да ради њему ће наравно да се смркне. Што се нас тиче ми смо добро радили, сваки дан за нас који смо радили током целе године предано у интересу Србије је изборна кампања“ рекао је Ивица Дачић на конвенцији у Зрењанину и додао:

„Ово нису избори о мени или Палми, ово су избори о  сваком од вас појединачно и о вашој будућности,  и о будућности Србије. Ја не морам да будем више ништа. Био сам и председник Владе, и министра унутрашњих послова, а сада сам министар спољних послова.Био сам и двадесетосам година посланик у Скупштини и четрнаест година председник СПС. Али ће остати упамћено у историји да је у ово време осамнаест земаља повукло признање Косова. Ово је питање за грађане – хоћете ли да наставимо с том политиком или нећете.  Ако нећете  ником ништа. Па није то моје лично питање. То је ваљда државно и национално питање“.

 

Душан Бајатовић, председник ПО СПС Војводине је у Зрењанину изјавио: „Ми смо увек били покрет отпора свему што не ваља. И тако и треба да останемо – са срцем и са храброшћу. Ми смо сада у позицији да свугде треба да се изборимо да будемо и Срби и грађани. А кад Срби испуне да буду и Срби и грађани онда је то оно што је карактеристика живота у Војводини – интеркултурализам. А то је да различите народности живе једни са другима, а не једни поред других. А Војводина је један од најбољих примера у Европској унији“.

Обраћајући се присутним Зрењанинцима Драган Марковић Палма је изјавио: „Нудимо извештај о раду, шта смо све радили протеклих година. Ви сте сигурно пратили како смо се борили за пољопривредне произвођаче – да знају шта ће да сеју сваке године, да за своје производе имају купце, да не плаћају порез на пољопривредно земљиште, да им тезге буду бесплатне“.

Служба за информисање ГО СПС

Категорије: Вести|Избори 2020