Најновије

Ивица Дачић и Драган Марковић Палма у Прокупљу, Лесковцу, Врању и Сурдулици Вести

У оквиру предизборне кампање Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије и Драган Марковић Палма , председник Јединствене Србије, обишли су Прокупље, Лесковац, Врање и Сурдулицу.

„У Србији смо, на прошлим изборима, имали најбољи резултат у Сурдулици. Наша Коалиција није у кампањи, јер предности неких од партија на глобалном нивоу, ту мислим пре свега на нас и на Вучићев СНС, је да ми немамо разлога да идемо у кампању, јер смо ми све што смо имали рекли свих ових година и дана борећи се за Србију и наше државне и националне интересе“ рекао је Ивица Дачић на скупу у Сурдулици и оценио:

„Југ Србије мора да буде државни приоритет, јер сте ви овде суочени са ударима сепаратиста, оних који желе да заузму нашу земљу, оних који мисле да велика Албанија треба да буде до Ниша. Овај део земље мора да се развија да би људи остајали да живе овде. Јер овде је срце херојске Србије, овде се Србија увек бранила. Битна је Србија и развој Србије. Зато желим да упутим поруку јединства, националног јединства, народног јединства, да се сви удружимо да правимо јаку и стабилну Србију“.

Категорије: Вести|Избори 2020