Најновије

Ивица Дачић у Ћићевцу, Варварину и Крушевцу Вести

У склопу предизборне кампање Коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије обишао је Ћићевац, Варварин и Крушевац.

smart

„Не бих ја ништа мењао од онога шта сам говорио. Јер нешто шта сам рекао пре четири или шест месеци, нешто шта сам рекао пре десет година, то могу увек да понављам зато што ми стојимо постојано и знамо шта причамо. Ми никад нисмо мењали наше ставове. Народ зна да су резултати једина кампања коју поштују и зато сам сигуран да ћемо освојити добар резултат на изборима“ рекао је Ивица Дачић обраћајући се грађанима на скупу у Крушевцу.

smart

„Дуги низ година смо у коалицији са Драганом Марковићем Палмом и то је једна чврста коалиција“ навео је Дачић и додао: „Ми имамо и коалицију са СНС и Александром Вучићем већ осам година на нивоу Србије. То је исто тако једна дуга коалиција, никад није била дужа коалиција од четири, пет или шест година на републичком нивоу.  Зашто? Зато што нас везују интереси за одбрану Србије и српског државног и националног интереса, нашег територијалног интегритета. Ми идемо одвојено на изборе, али политичка стабилност је важна, а она зависи од тога колико смо јаки. Свако има своју листу, кад се заврши гласање сви опет на своје радне задатке да бранимо Србију од понедељка даље, надам се заједно са нашим коалиционим партнером  СНС и Александром Вучићем радимо у државном интересу“.

smart

„Двадесет првог јуна су избори. Нису то избори да ли ћу ја бити на власти или неко од вас, већ избори какву ће политику да води Србија у наредном периоду. То су избори да ли Србија хоће да води чврсту националну и државну политику или да води политику која ће да разбије наш државни и политички суверенитет и да раде против интереса сопственог народа. Желим да вас све позовем да на овим изборима урадимо све за нашу државу. Партијски интереси су испод државних интереса. Живела Србија“ закључио је председник СПС Ивица Дачић.

smart

Потпредседник СПС Бранко Ружић је истакао да је Социјалистичка партија Србије једина традиционална политичка партија на политичкој сцени Србије. „Тридесет година славимо ове године, 30 година делимо судбину народа, пролазили и тешке и лепе тренутке, 30 година смо на свакој историјској прекретници одлучивали у интересу грађана наше земље, а то ни мало није било лако“.

smart

„Боримо се за идеал друштва социјалне правде, боримо се за социјалистичке вредности. Ми се тиме поносимо. Нас нападају да смо партија прошлости. То вероватно чине зато што имају проблем – они ту прошлост немају. Ми прошлост баштинимо и све оно шта је било вредно у нашој прошлости, али идемо крупним корацима у будућност“ рекао је Ружић и закључио: „Желим на крају не да вас позовем да 21.јуна гласате за нашу Коалицију, већ нека вам основни критеријум буде рефлексија ваших животних жеља, потреба, аспирација, ваших најмилијих, ваше деце. Ако вам то буде критеријум сигуран сам да ће СПС и ЈС играти много значајнију и доминантнију улогу у трасирању важних друштвених и политичких, привредних и осталих праваца у неком будућем времену. Ми смо били ти, јесмо и бићемо они који носе политичку стабилност и нормалност у нашем друштву. А без политичке стабилности нема ни економског просперитета, напретка и прогреса нити једног друштва. И на крају – много је политичких опција, једна је Србија, много странака, али је једна партија – Социјалистичка партија Србије“.

smart
smart
smart

Категорије: Вести|Избори 2020

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.