Најновије

Завршна конвенција Коалиције СПС – ЈС у Лазаревцу Вести

У склопу предизборне кампање Коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије обишао је Лазаревац.

Лазаревац је општина у којој смо увек имали најбоље резултате на изборима у Београду, навео је Дачић и осврнуо се на нападе на њега од стране Грчића и Чучковића који су негативно реаговали на скуп који је Коалиција СПС-ЈС имала у Обреновцу и на његово иступање. “Па кандидуј се ти Грчићу и Чучковићу” рекао је Дачић и додао . Немој да причаш о Слободану Милошевићу. Кад сам последњи пут са Вучелићем био код Милошевића рекао је да ће бити носилац листе само ако на њој не буду Бата Живојиновић, Бранко Ружић и Александар Вулин. И сада је Вулин бранилац Милошевића од СПС. То није коректно: “Грчића је бирала Влада Србије, ја сам га бирао, а не он мене. Мене сте ви бирали. Њему је министар Александар Антић из СПС. Ко су они да ми одређују где ја да идем. Ја идем где хоћу, ја сам председник СПС. Ко су они? Остаци тог вируса Г17. А при томе ни једну једину ружну реч нисам рекао на њихов рачун.

smart
smart

Дачић се осврнуо и на иступање Александра Вулина. “Вулин је јуче причао о СПС. Шта има он да прича о СПС. Кандидуј се на изборима, подметни своје име и презиме, па се упореди. Ми смо у коалицији, не дам да се тако прича о СПС. Слободно нека изађе на изборе сам. Изађи ако си толико херој на изборе. Изађи па да видимо и рашчистимо то једном више. Ово нису избори за Вучића, Вучић је председник државе. Каже Вулин да ми мењамо стране. Ја сам у СПС од рођења, а он у ЈУЛ-у, па мало у СПС-у, а сад је у СНС-у у коалицији. Па како га није срамота да дели лекције. Гледај своју партију. А при томе седимо заједно у Влади. Хвала им за све лоше што су рекли о мени – да цитирам Вучића. То говори о њима”.

Категорије: Вести|Избори 2020