Završna konvencija Koalicije SPS – JS u Lazarevcu Vesti

U sklopu predizborne kampanje Koalicije SPS-JS Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije obišao je Lazarevac.

Lazarevac je opština u kojoj smo uvek imali najbolje rezultate na izborima u Beogradu, naveo je Dačić i osvrnuo se na napade na njega od strane Grčića i Čučkovića koji su negativno reagovali na skup koji je Koalicija SPS-JS imala u Obrenovcu i na njegovo istupanje. “Pa kandiduj se ti Grčiću i Čučkoviću” rekao je Dačić i dodao . Nemoj da pričaš o Slobodanu Miloševiću. Kad sam poslednji put sa Vučelićem bio kod Miloševića rekao je da će biti nosilac liste samo ako na njoj ne budu Bata Živojinović, Branko Ružić i Aleksandar Vulin. I sada je Vulin branilac Miloševića od SPS. To nije korektno: “Grčića je birala Vlada Srbije, ja sam ga birao, a ne on mene. Mene ste vi birali. Njemu je ministar Aleksandar Antić iz SPS. Ko su oni da mi određuju gde ja da idem. Ja idem gde hoću, ja sam predsednik SPS. Ko su oni? Ostaci tog virusa G17. A pri tome ni jednu jedinu ružnu reč nisam rekao na njihov račun.

smart
smart

Dačić se osvrnuo i na istupanje Aleksandra Vulina. “Vulin je juče pričao o SPS. Šta ima on da priča o SPS. Kandiduj se na izborima, podmetni svoje ime i prezime, pa se uporedi. Mi smo u koaliciji, ne dam da se tako priča o SPS. Slobodno neka izađe na izbore sam. Izađi ako si toliko heroj na izbore. Izađi pa da vidimo i raščistimo to jednom više. Ovo nisu izbori za Vučića, Vučić je predsednik države. Kaže Vulin da mi menjamo strane. Ja sam u SPS od rođenja, a on u JUL-u, pa malo u SPS-u, a sad je u SNS-u u koaliciji. Pa kako ga nije sramota da deli lekcije. Gledaj svoju partiju. A pri tome sedimo zajedno u Vladi. Hvala im za sve loše što su rekli o meni – da citiram Vučića. To govori o njima”.

Kategorije: Vesti|Izbori 2020

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.