Најновије

Бранко Ружић и Новица Тончев за Курир: СПС спреман да преузме политичку одговорност Вести

Бранко Ружић и Новица Тончев кажу да је СПС спреман да преузме политичку одговорност без обзира на то да ли се деловање дефинише путем власти или ван ње

Потпредседници СПС Бранко Ружић и Новица Тончев кажу у разговору за Курир да која год опција да буде у игри, социјалисти ће увек радити за добробит Србије.

За Србију

– СПС и листа коју предводи Дачић, СПС-ЈС, показала је виталност и државотворност и елементарна је политичка култура да сачекамо да победници одлуче каква ће бити структура будуће владе. Која год опција да буде, државотворност СПС неће бити доведена у питање. СПС је воћка чудновата и то се и показало претходних 30 година. СПС ради за Србију, били ми у опозицији или власти увек смо за Србију – поручио је Ружић.

Према речима Новице Тончева, СПС је партија која стоји постојано већ три деценије и спремно преузима своју одговорност без обзира на то да ли делује тако што ће бити на власти или у опозицији.

Без страха

– Ми смо без страха водили ову изборну кампању, на самосталним листама, а на локалу смо чак третирани као најљући непријатељи од СНС. Моје искуство у Сурдулици то најбоље потврђује. Ипак, сарадњом на државном нивоу обе наше странке добијају подршку за наставак реализације великих инфраструктурних пројеката. СПС је партија која стоји постојано већ 30 година, сигурна у своје изборе и спремна да преузе политичку одговорност без обзира на то да ли се деловање дефинише кроз власт или опозицију – навео је Тончев

Извор: Курир