Branko Ružić i Novica Tončev za Kurir: SPS spreman da preuzme političku odgovornost Vesti

Branko Ružić i Novica Tončev kažu da je SPS spreman da preuzme političku odgovornost bez obzira na to da li se delovanje definiše putem vlasti ili van nje

Potpredsednici SPS Branko Ružić i Novica Tončev kažu u razgovoru za Kurir da koja god opcija da bude u igri, socijalisti će uvek raditi za dobrobit Srbije.

Za Srbiju

– SPS i lista koju predvodi Dačić, SPS-JS, pokazala je vitalnost i državotvornost i elementarna je politička kultura da sačekamo da pobednici odluče kakva će biti struktura buduće vlade. Koja god opcija da bude, državotvornost SPS neće biti dovedena u pitanje. SPS je voćka čudnovata i to se i pokazalo prethodnih 30 godina. SPS radi za Srbiju, bili mi u opoziciji ili vlasti uvek smo za Srbiju – poručio je Ružić.

Prema rečima Novice Tončeva, SPS je partija koja stoji postojano već tri decenije i spremno preuzima svoju odgovornost bez obzira na to da li deluje tako što će biti na vlasti ili u opoziciji.

Bez straha

– Mi smo bez straha vodili ovu izbornu kampanju, na samostalnim listama, a na lokalu smo čak tretirani kao najljući neprijatelji od SNS. Moje iskustvo u Surdulici to najbolje potvrđuje. Ipak, saradnjom na državnom nivou obe naše stranke dobijaju podršku za nastavak realizacije velikih infrastrukturnih projekata. SPS je partija koja stoji postojano već 30 godina, sigurna u svoje izbore i spremna da preuze političku odgovornost bez obzira na to da li se delovanje definiše kroz vlast ili opoziciju – naveo je Tončev

Izvor: Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.