Најновије

Антић: Врхунац Ђиласове политике мржње Вести

Оптужба Драгана Ђиласа да је председник Вучић лично одговоран за смрт свих наших грађана од вируса корона је монструозна изјава иза које стоји очај једног политичара када је постао свестан пропасти своје политике.

Мржња према председнику Вучићу од почетка је једина политика коју имају Драган Ђилас и његови савезници, а овом изјавом та мржња је достигла врхунац. Ниједан политички циљ не може да буде оправдање да председника државе било ко оптужи да је одговоран за смрт својих суграђана.

У ситуацији када се сви државни органи, вођени саветима наших најбољих лекара, боре да сузбију заразу која је захватила цео свет, Ђилас очајава над тим што је својом вољом остао изван политичког живота Србије. Његов напор да се врати у политички живот је данашњом изјавом прешао све границе, не само политичке борбе, већ и елементарне људскости. Нико разуман не може да прихвати Ђиласове оптужбе, нико озбиљан не би могао ни да помисли тако нешто, а камоли да изговори.

Његов очај због колапса његове политике је само његов проблем и уређена земља, каква је Србија, не сме да толерише овакве изливе мржње. А нарочито у тренутку када су грађани с правом забринути за своје здравље и када целокупни државни систем све своје снаге и своје знање користи да заштити своје грађане.

Александар Антић

потпредседник СПС и министар рударства и енергетике