Antić: Vrhunac Đilasove politike mržnje Vesti

Optužba Dragana Đilasa da je predsednik Vučić lično odgovoran za smrt svih naših građana od virusa korona je monstruozna izjava iza koje stoji očaj jednog političara kada je postao svestan propasti svoje politike.

Mržnja prema predsedniku Vučiću od početka je jedina politika koju imaju Dragan Đilas i njegovi saveznici, a ovom izjavom ta mržnja je dostigla vrhunac. Nijedan politički cilj ne može da bude opravdanje da predsednika države bilo ko optuži da je odgovoran za smrt svojih sugrađana.

U situaciji kada se svi državni organi, vođeni savetima naših najboljih lekara, bore da suzbiju zarazu koja je zahvatila ceo svet, Đilas očajava nad tim što je svojom voljom ostao izvan političkog života Srbije. Njegov napor da se vrati u politički život je današnjom izjavom prešao sve granice, ne samo političke borbe, već i elementarne ljudskosti. Niko razuman ne može da prihvati Đilasove optužbe, niko ozbiljan ne bi mogao ni da pomisli tako nešto, a kamoli da izgovori.

Njegov očaj zbog kolapsa njegove politike je samo njegov problem i uređena zemlja, kakva je Srbija, ne sme da toleriše ovakve izlive mržnje. A naročito u trenutku kada su građani s pravom zabrinuti za svoje zdravlje i kada celokupni državni sistem sve svoje snage i svoje znanje koristi da zaštiti svoje građane.

Aleksandar Antić

potpredsednik SPS i ministar rudarstva i energetike

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.