Ђорђе Милићевић: Ђилас невољу народа и жртве короне користи за политичке  поене Вести

Пропали политичар, глумац у покушају, када себе ставља у улогу патетичара са кобајаги болом и сузама у очима сада држи лекције из хуманости и морала.

С  обзиром  да никада нигде није успео да било шта корисно уради за своју државу, обрушио се са највећим степеном  морбидности на председника Србије Александра  Вучића.

  Већ одавно је познато да Ђиласу ништа није свето, па ни животи људи угрожених корона вирусом. С друге стране, Влада Србије  и њен председник су доказали како се треба борити за свој народ и здравље целокупног становништва Србије. Уместо да у тој борби сви будемо солидарни и максимално одговорни, Ђилас, по ко зна који пут, невољу народа користи за политичке  поене  користећи се најпрљавијим популизмом. Том душебрижнику треба поставити питање – шта је то он урадио и чиме је дао допринос у борби са вирусом. Баш тај Ђилас  који оптужује председника Србије  је заједно са његовим пајташем, такође пропалим политичарем Бошком Обрадовићем позивао и изводио људе на улице, правили су перформансе пред грађанима, како тобоже  Обрадовић штрајкује глађу. Да не помињемо степен  деструкције и примитивизма који промовишу Ђилас, Обрадовић и њима слични. За разлику од Ђиласа и његове политичке  братије, Влада Србије и председник Србије крајње одговорно, посвећено и бескомпромисно се боре за свој народ и покушавају да грађане Србије заштите од највеће пошасти данашњице – COVIDA 19. То потврђују дела и резултати, то потврђује  наше здравство са медицинским и немедицинским особљем, херојима и и великанима овог времена. Ти људи, за разлику од Ђиласа заслужују свако поштовање, а Ђиласу остаје да сања о некаквој експертској влади и да и даље тавори и плива у политичкој жабокречини у коју је сам себе уплео лажима и клеветама које данас износи на најморбиднији начин.

Ђорђе Милићевић

потпредседник СПС, потпредседник НСРС и шеф посланичке групе СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.