Đorđe Milićević: Đilas nevolju naroda i žrtve korone koristi za političke  poene Vesti

Propali političar, glumac u pokušaju, kada sebe stavlja u ulogu patetičara sa kobajagi bolom i suzama u očima sada drži lekcije iz humanosti i morala.

S  obzirom  da nikada nigde nije uspeo da bilo šta korisno uradi za svoju državu, obrušio se sa najvećim stepenom  morbidnosti na predsednika Srbije Aleksandra  Vučića.

  Već odavno je poznato da Đilasu ništa nije sveto, pa ni životi ljudi ugroženih korona virusom. S druge strane, Vlada Srbije  i njen predsednik su dokazali kako se treba boriti za svoj narod i zdravlje celokupnog stanovništva Srbije. Umesto da u toj borbi svi budemo solidarni i maksimalno odgovorni, Đilas, po ko zna koji put, nevolju naroda koristi za političke  poene  koristeći se najprljavijim populizmom. Tom dušebrižniku treba postaviti pitanje – šta je to on uradio i čime je dao doprinos u borbi sa virusom. Baš taj Đilas  koji optužuje predsednika Srbije  je zajedno sa njegovim pajtašem, takođe propalim političarem Boškom Obradovićem pozivao i izvodio ljude na ulice, pravili su performanse pred građanima, kako tobože  Obradović štrajkuje glađu. Da ne pominjemo stepen  destrukcije i primitivizma koji promovišu Đilas, Obradović i njima slični. Za razliku od Đilasa i njegove političke  bratije, Vlada Srbije i predsednik Srbije krajnje odgovorno, posvećeno i beskompromisno se bore za svoj narod i pokušavaju da građane Srbije zaštite od najveće pošasti današnjice – COVIDA 19. To potvrđuju dela i rezultati, to potvrđuje  naše zdravstvo sa medicinskim i nemedicinskim osobljem, herojima i i velikanima ovog vremena. Ti ljudi, za razliku od Đilasa zaslužuju svako poštovanje, a Đilasu ostaje da sanja o nekakvoj ekspertskoj vladi i da i dalje tavori i pliva u političkoj žabokrečini u koju je sam sebe upleo lažima i klevetama koje danas iznosi na najmorbidniji način.

Đorđe Milićević

potpredsednik SPS, potpredsednik NSRS i šef poslaničke grupe SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.