Ђорђе Милићевић: ДС користи епидемиолошку ситуацију као оправдање за њену лошу позицију на политичкој сцени Вести

Атомизоване политичке странке у мери у којој се не види њихово постојање, као што је Демократска странка, алиби за свој потпуни политички крах траже у бескрупулозним нападима на државне институције и струку која је све своје ресурсе ставила на располагање грађанима Србије предано се борећи за њихово здравље и што је најважније – животе.

Без имало морала и крајње злобно ДС у огромном болу и жалу што више није парламентарна странка, користи епидемиолошку ситуацију као оправдање за њену катастрофално лошу позицију на политичкој сцени Србије.

Уместо да се придруже посвећеној и храброј борби владе РС и председника Србије и дају пуну подршку нашим најеминентнијим стручњацима који чине све што је могуће како би се спречило ширење епидемије и ублажиле последице, ДС се поставља као лажни месија и тражи некаквог кривца тамо где кривице нема нити је може бити.

О Демократској странци и њима сличним су грађани свој суд изнели на изборима и дали пуно поверење оним који то поверење заслужују а то је несумњиво поред руководства државе и медицинска струка и њени врхунски лекари предани ка основном и најважније циљу – борби против епидемије, очувању здравља и спасавању живота свих наших грађана.

Ђорђе Милићевић

потпредседник СПС

фото: Ало

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.