Милићевић: Квази политичка елита жели да насиље постане основна норма друштвеног понашања Вести

“Док председник Србије води одлучну борбу у одбрани националних и државних интереса и заједно са Владом и здравственом струком покушава да сачува сваки живот у Србији, квази политичка елита жели да насиље постане основна норма друштвеног понашања у нашој држави. То није политика, нити суштина постојања политике, већ насилничко и силеџијско понашање.

Вокабулар и начин понашања њима својствен, одавно превазилази политичке оквире, мањак политичке моћи и утицаја доводи до најпримитивнијег, бескрупулозног и најбруталнијег понашања и то је једино што је такозвана опозициона елита спремна да понуди као алтернативу: мржња, фрустрације и насиље.

Грађани од политичара очекују озбиљан и одговоран однос и поставља се једно кључно питање: Како неко у овом тренутку може бити опозиција свом народу и држави и како у тренуцима великих изазова за Србију неко може да се води тезом – што горе по Србију то боље по нас?

Ово је врхунац политичког лудила оних који су без идеје, програма и конкретног предлога којим путем Србија треба даље да иде а да то није пут који једино виде – да без избора, насилним путем дођу до власти и привилегија.”

Ђорђе Милићевић

потпредседник СПС, потпредседник НС РС и шеф посланичке групе СПС

фото: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.