Најновије

Ружић: Издаја за социјалисте никада није била опција Вести

Потпредседник ГО социјалиста Бранко Ружић огласио се поводом тренутне ситуације у Србији писаном изјавом

Лојалност, пожртвованост, искреност, посвећеност и храброст у борби за бољу Србију су вредности које три деценије баштинимо.

Од тога социјалисти никада нису одступили, нити ће то урадити данас, када је правни поредак наше државе на удару, када су нападнуте институције у вишедневном хулиганском пиру деструктивне мањине демонстраната који сматрају да је могуће отети власт и легитимитет грађана на улици.

Политичка стабилност, нормалност и здравље нације мора бити императив свих правдољубивих грађана, којој год политичкој опцији да припадају.

Вучићу можемо само бити ветар у једра, а никако, како се злурадо и тенденциозно инсинуира издајници који му раде нешто иза леђа.

Затражићу хитно изјашњење посебног саветника при кабинету у министарству, и свакако да било ко, ко дели вредности које су антицивилизацијске и у супротности са циљевима Владе и СПС, просто природно не припада нашој државотворној опцији. Одговорно тврдим да међу мојим сарадницима таквих нема, нити ће их икада бити.

Међутим, такође, нити један здраворазумски настројен грађанин не може да поверује да фотографија стара две године, рођака неког од службеника у било чијем кабинету представља доказ о некој наводној велеиздаји.

Апелујем на уреднике медија да не праве исконструисане конфронтације СПС са СНС. Србија је једна једина, на удару је, и морамо је сви заједно сачувати.

Извор: Ало