Milićević: Ivica Dačić ima punu podršku članstva i rukovodstva stranke Vesti

Politika predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića je jasna i nedvosmislena, Srbiji je danas najpotrebnije solidarnost i jedinstvo, kao i politička stabilnost i SPS je spremna da u svemu tome kao i do sada da svoj doprinos.

SPS je uvek bila i biće državotvorna stranka u čijem je programu dosledna i kontinuirana borba za svoju državu i sve njene građane, od takve borbe SPS nikada neće odustati. Kada je Srbiji bilo najteže SPS je bio na braniku svoje otadžbine. Tako je i danas tako će biti i uvek. Ove vrednosti i jasna unutrašnja i spoljna politika determinisale su  položaj SPS na političkoj sceni Srbije

SPS nije u vlasti zbog vlasti, već zbog Srbije i boljeg života njenih građana. Pravi socijalisti znaju da su ove vrednosti kamen temeljac na kojima počiva SPS, a oni koji to ne shvataju su očigledno zalutali. Sa SNS – om želimo partnerski odnos, jer delimo iste vrednosti i imamo zajednički cilj – odbranu interesa Srbije i srpskog naroda u celini, ali i bolje sutra za sve naše građane. Ko to ne želi sigurno ne želi dobro Srbiji.

Predsednik republike i SNS Aleksandar Vučić i predsednik SPS Ivica Dačić su napravili dugoročno i strateško partnerstvo. Rezultati tog partnerstva su vidljivi i građani su ih prepoznali na izborima. SPS je ponosna na rezultate koje smo ostvarili kao koalicija u prethodnom vremenskom periodu. Srbija mora da nastavi put razvoja, prosperiteta i napretka i za takav stav i politiku predsednik SPS Ivica Dačić ima punu podršku članstva i rukovodstva stranke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.