Најновије

Заграђанин: Србији су потребни мир и стабилност а не политиканство Вести

Социјалистичка партија Србије руководи се, пре свега, државним и националним интересима. Издаја и предаја никада није и неће бити наша политика.

Коалиција СПС – СНС већ осам година функционише државнички, складно и у интересу Србије и свих њених грађана. СПС остаје на линији одбране суверености Србије, а наша визија је непромењена – грађење модерне, јаке и стабилне Србије.

Председник СПС Ивица Дачић има пуну подршку за све кадровске одлуке које су настале као последица неодговорног понашања појединаца унутар наше партије, током рушилачких демонстрација и насилног покушаја преузимања власти.

Србија се тренутно налази у веома изазовном периоду узрокованом пандемијом КОВИД-19 вируса, преговорима о Косову и Метохији као и надолазећом економском кризом која прети целом свету, а да бисмо овај тежак период успели да превазиђемо, морамо бити јединствени.

И зато, нећемо толерисати, ни функционере ни чланове, у нашим редовима који доводе у питање јасну и одлучну политику лидера Ивице Дачића у нашој партији и политику Вучића и Дачића у држави.

ПРЕДСЕДНИК
ИЗВРШНОГ ОДБОРА ГО СПС

Владан Заграђанин