Најновије

Антић: У СПС-у нема места за противнике наше политике Вести

Социјалистичка партија Србије јединствена је у ставу који је изнео наш председник Ивица Дачић, а то је да остајемо на политици коју у интересу Србије водимо већ годинама и то заједно са Српском напредном странком, која је наш дугорочни и стратешки партнер.

Свако у СПС-у који се противи тој политици, за њега неће бити места у нашим редовима. Са том политиком ми смо већ дуже од деценије убедљиво друга по снази партија у Србији, и то смо потврдили пре мање од месец дана на парламентарним и локалним изборима. Они који су то заборавили или имају неке друге интересе, после само неколико недеља од избора, могу слободно да изађу из СПС-а или ће бити искључени, јер ми нашу политику и наше партнере не желимо да мењамо.

Социјалистичка партија Србије је моментално и одлучно већ искључила из својих редова неколико таквих наших чланова или им ускратила државне функције на којима су захваљујући доследној и одговорној политици СПС-а. Нико не треба да има дилему да ћемо тако и наставити.

Социјалисти су велика и одговорна партија, одговорна пре свега према својој земљи и нашим грађанима, али исто тако и према свом програму и према својим партнерима, а ко то хоће да мења, може слободно да иде.

Александар Антић

потпредседник ГО СПС