Antić: U SPS-u nema mesta za protivnike naše politike Vesti

Socijalistička partija Srbije jedinstvena je u stavu koji je izneo naš predsednik Ivica Dačić, a to je da ostajemo na politici koju u interesu Srbije vodimo već godinama i to zajedno sa Srpskom naprednom strankom, koja je naš dugoročni i strateški partner.

Svako u SPS-u koji se protivi toj politici, za njega neće biti mesta u našim redovima. Sa tom politikom mi smo već duže od decenije ubedljivo druga po snazi partija u Srbiji, i to smo potvrdili pre manje od mesec dana na parlamentarnim i lokalnim izborima. Oni koji su to zaboravili ili imaju neke druge interese, posle samo nekoliko nedelja od izbora, mogu slobodno da izađu iz SPS-a ili će biti isključeni, jer mi našu politiku i naše partnere ne želimo da menjamo.

Socijalistička partija Srbije je momentalno i odlučno već isključila iz svojih redova nekoliko takvih naših članova ili im uskratila državne funkcije na kojima su zahvaljujući doslednoj i odgovornoj politici SPS-a. Niko ne treba da ima dilemu da ćemo tako i nastaviti.

Socijalisti su velika i odgovorna partija, odgovorna pre svega prema svojoj zemlji i našim građanima, ali isto tako i prema svom programu i prema svojim partnerima, a ko to hoće da menja, može slobodno da ide.

Aleksandar Antić

potpredsednik GO SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.