Најновије

Мркоњић: Социјалисти не забијају “нож у леђа” Вучићу Вести

Почасни председник СПС Милутин Мркоњић последња дешавања у тој партији и поједине трзавице међу коалиционим партнерима приписује “постизборном фолклору”, те уверава да председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић може да буде миран јер “социјалисти не забијају њему никакав нож у леђа”.

“Ствар је руководства да случајеве попут Новице Тончева у Сурдулици санирају на време и није добро да сукоби, а ја бих рекао ”сукобчићи”, оду у јавност. Тончев је истрчао са изјавама које не представљају срж проблема, који је у Сурдулици личне природе и не сме да иде до оваквих нивоа”, истакао је Мркоњић за телевизију Нова С.

Он сматра да тандем Вучић-Дачић изузетно добро води државу и не види да постоји снага унутар СПС која би могла да наруши односе са коалиционим партнерима.

Својим партијским друговима каже да замера што су били “нежни” у истицању и презентацији својих резултата рада током предизборне кампање у односу на коалиционе партнере – СНС.

“Вучић је прихватио идеју ”дела говоре”, а наши функционери су ту били стидљиви. Зато што хоће да буду лојални партнери СНС-у”, навео је Мркоњић

Извор: Танјуг