Најновије

Одржана седница Статутарне комисије СПС Вести

Статутарна комисија Социјалистичке партије Србије је на данас одржаној седници изрекла дисциплинску меру искључења из чланства потпредседнику ОО СПС Свилајнац Микици Микићу и меру опомене председнику ОО СПС Свилајнац Владану Рајковићу, због кршења одлуке Извршног одбора ГО СПС која се тиче формирања локалних власти као и непоштовања Статута.

Партијске одлуке се морају поштовати. И чланство и руководство СПС-a јединствено је око политике коју спроводимо, зато нећемо да толеришемо било какво одступање од те политике.

Чланови који су то заборавили и имају неке друге личне интересе, после само неколико недеља од избора, слободни су да напусте СПС или ће бити искључени, јер ми нашу политику  не желимо да мењамо. Своје поштење и етику треба да покажу и докажу враћањем мандата који су добили на изборној листи ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС).

Органи Социјалистичке партије Србије су у претходних неколико дана изрекли низ дисциплинских мера својим члановима, због самосталног рада и деловања које је у супротности са званичном политиком партије. Нико не треба да има дилему да ћемо тако и наставити.

Србија мора да настави пут развоја, просперитета и напретка и за такав став и политику председник СПС Ивица Дачић има пуну подршку чланства и руководства странке.

Седницом је председавао председник Статутарне комисије Миљкан Карличић.

 

Служба за информисање ГО СПС