Održana sednica Statutarne komisije SPS Vesti

Statutarna komisija Socijalističke partije Srbije je na danas održanoj sednici izrekla disciplinsku meru isključenja iz članstva potpredsedniku OO SPS Svilajnac Mikici Mikiću i meru opomene predsedniku OO SPS Svilajnac Vladanu Rajkoviću, zbog kršenja odluke Izvršnog odbora GO SPS koja se tiče formiranja lokalnih vlasti kao i nepoštovanja Statuta.

Partijske odluke se moraju poštovati. I članstvo i rukovodstvo SPS-a jedinstveno je oko politike koju sprovodimo, zato nećemo da tolerišemo bilo kakvo odstupanje od te politike.

Članovi koji su to zaboravili i imaju neke druge lične interese, posle samo nekoliko nedelja od izbora, slobodni su da napuste SPS ili će biti isključeni, jer mi našu politiku  ne želimo da menjamo. Svoje poštenje i etiku treba da pokažu i dokažu vraćanjem mandata koji su dobili na izbornoj listi IVICA DAČIĆ – Socijalistička partija Srbije (SPS).

Organi Socijalističke partije Srbije su u prethodnih nekoliko dana izrekli niz disciplinskih mera svojim članovima, zbog samostalnog rada i delovanja koje je u suprotnosti sa zvaničnom politikom partije. Niko ne treba da ima dilemu da ćemo tako i nastaviti.

Srbija mora da nastavi put razvoja, prosperiteta i napretka i za takav stav i politiku predsednik SPS Ivica Dačić ima punu podršku članstva i rukovodstva stranke.

Sednicom je predsedavao predsednik Statutarne komisije Miljkan Karličić.

 

Služba za informisanje GO SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.