Најновије

Милићевић: Безумље Срђана Нога, позива на линч посланика Вести

Безумље појединаца из дела опозиције ултра десничарске оријентације нема краја, оценио је потпредседник ГО СПС и шеф посланичке групе социјалиста у досадашњем сазиву парламента Ђорђе Милићевић, који сматра да позиви Срђана Нога представљају позив на насиље и линч будућих народних посланика.

Посреди су позиви на преузимање власти “преко нишана”, како истиче, “жигосањем и гнусним понижавањем политичких противника, представника грађана, демократски и легално изабраних огромном већином бирача”.

“Очигледно је да Ного и његови истомишљеници виде Србију као земљу у којој уместо институција постоје казнене експедиције са хордама насилника, у којој уместо демократије постоји анархија где се неистомишљеници буквално елиминишу”, навео је Милићевић у писаној изјави.

Он додаје да је за жаљење што Срђана Нога подржава адвокат Владимир Гајић, неко ко на тај начин, како каже, брука струку и професију.

“Адвокат Гајић је несумњиво свету адвокатску одору заменио за улогу уличног преког суда који је истовремено егзекутор страдања неистомишљеника. Адвокат Гајић је погазио кодекс професионалне етике адвоката и заклетву да ће свој посао обављати у циљу заштите правних интереса свих грађана”, истакао је Милићевић.

Према његовим речима, Србију позива на линч и насиље, што грађани Србије не желе јер су својим правом гласа, демократски и слободно израженом вољом, одлучили ко ће да је води путем просперитета и бољег живота свих њених грађана.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.