Милићевић: Два аршина Ђиласа – кад си власт и кад си опозиција Вести

Потпредседник Скупштине Србије и шеф посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић рекао је да су критике неких опозиционих странака на рачун власти неутемељене јер је “Србија на путу напретка и развоја који су трасирали Влада Србије и председник Александар Вучић”.

“Поново Драган Ђилас, који није имао политичке храбрости да учествује на изборима и покуша да себи обезбеди легитимитет за ућешће у развоју земље, саопштава како је лоше за Србију да има нове инвестиције и да јача своју војску. То је лицемерно, јер нису грађани заборавили времена када су управо они који сада критикују развојну политику Владе Србије и председника Вучића, расходовали и распродали сву нашу војну опрему као старо гвожђе и оставили војску без оружја и опреме”, навео је Милићевић у писаној изјави коју је доставио медијима.

Он каже и да није ништра ново то што њима данас не одговара јака и стабилна Србија, те констатује да је одбрамбена моћ Србије значајан фактор безбедности читавог региона.

“По ко зна који пут скреће се пажња са политичког фијаска Ђиласове и других партија које су одлучиле да не учествују у отвореној и законитој политичкој утакмици. И овог пута то је критика власти по сваку цену и за све”, каже Милићевић.

Он наводи и да је Ђилас када је био на власти био на удару јавности због инвестиција које је реализовао, помињући као пример мост на Ади због високе цене, али и сваку другу београдску инвестицију.

“Тада је мислио да је у праву. А сада му смета што Србија не чека да прође корона, већ улази у нове инфраструктурне инвестиције, како би се запослио што већи број људи, како би домаћа предузећа радила на овим пројектима. Питамо господина Ђиласа – нису ли то два аршина. Један кад си власт, а други кад си опозиција”, навео је Милићевић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.