Најновије

Милићевић: Нису им криви посланици,већ њихови лидери Вести

Социјалистичка партија Србије осуђује данашње догађаје испред скупштине, које сматра демонстрацијом насилничког и силеџијског понашања усмереном према легитимно изабраним представницима грађана, изјавио је потпредседник ГО СПС Ђорђе Милићевић.

Милићевић је у писаној изјави навео да мета протеста и незадовољства не треба да буде 250 посланика којима су данас верификовани мандати.

„Најбоље би било да се окрену ка својим назови лидерима опозиционих политичких странака и да протесте организују пред својим страначким централама, јер резултати показују да је њихова препознатљиовст у бирачком телу равна статистичкој грешци“, рекао је Милићевић.

Милићевић додаје да они који подржавају лидере опозиције који су бојкотвали изборе коначно треба да схвате да је бојкот био губитнички и очајнички потез и да је та одлука донета не због некаквих изборних услова, већ због тога што су унапред знали да би доживели фијаско и дебакл.

„На овим изборима је учествовала 21 изборна листа и грађани су јасно рекли шта мисле о њима и њиховој политици. Навикли смо да је један део људи склон да превасходно критикује, уместо да седне и реално сагледа какво је стање ствари“, закључио је Милићевић.

Извор: Танјуг