Milićević: Nisu im krivi poslanici,već njihovi lideri Vesti

Socijalistička partija Srbije osuđuje današnje događaje ispred skupštine, koje smatra demonstracijom nasilničkog i siledžijskog ponašanja usmerenom prema legitimno izabranim predstavnicima građana, izjavio je potpredsednik GO SPS Đorđe Milićević.

Milićević je u pisanoj izjavi naveo da meta protesta i nezadovoljstva ne treba da bude 250 poslanika kojima su danas verifikovani mandati.

“Najbolje bi bilo da se okrenu ka svojim nazovi liderima opozicionih političkih stranaka i da proteste organizuju pred svojim stranačkim centralama, jer rezultati pokazuju da je njihova prepoznatljiovst u biračkom telu ravna statističkoj grešci”, rekao je Milićević.

Milićević dodaje da oni koji podržavaju lidere opozicije koji su bojkotvali izbore konačno treba da shvate da je bojkot bio gubitnički i očajnički potez i da je ta odluka doneta ne zbog nekakvih izbornih uslova, već zbog toga što su unapred znali da bi doživeli fijasko i debakl.

“Na ovim izborima je učestvovala 21 izborna lista i građani su jasno rekli šta misle o njima i njihovoj politici. Navikli smo da je jedan deo ljudi sklon da prevashodno kritikuje, umesto da sedne i realno sagleda kakvo je stanje stvari”, zaključio je Milićević.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.