Најновије

Заграђанин: Где је од 1991 године нестало 400.000 Срба у Хрватској? Вести

За Србе и Србију војно – полицијска акција ”Олуја” није величанствена победа већ удружен злочиначки подухват који представља завршни циљ етничког чишћења српског народа из Хрватске и највеће етничко чишћење у Европи после II светског рата.

Овом акцијом остварио се Туђманов план да ”Србе треба ударити тако јако да нестану” и његов концепт решења тзв ”српског питања” да у Хрватској ”неће више бити 12% Срба или 9% Југословена као што их је било, а хоће ли их бити 3 или 5%, то не значи угрожавање Хрватске државе”.

Да ова акција представља етничко чишћење Срба из Хрватске доказује и попис становништва из 1991. године када је Срба било 18,45%, односно 581.663 и 2011. године стање након ”Олује”, када их је било само 186.663. Где је нестало 400.000 Срба за 20 година?

Борис Милошевић као једини српски представник ће потврдити легитимитет ”Олује” и јавно стати на страну хрватских бојовника и политичара који ову војно – полицијску акцију оцењују као величанствену победу иако је Хашки трибунал исту квалификовао као заједнички злочиначки подухват државног и војног руководства Хрватске.

Председник Извршног одбора ГО СПС

и народни посланик НС РС

Владан Заграђанин