Zagrađanin: Gde je od 1991 godine nestalo 400.000 Srba u Hrvatskoj? Vesti

Za Srbe i Srbiju vojno – policijska akcija ”Oluja” nije veličanstvena pobeda već udružen zločinački poduhvat koji predstavlja završni cilj etničkog čišćenja srpskog naroda iz Hrvatske i najveće etničko čišćenje u Evropi posle II svetskog rata.

Ovom akcijom ostvario se Tuđmanov plan da ”Srbe treba udariti tako jako da nestanu” i njegov koncept rešenja tzv ”srpskog pitanja” da u Hrvatskoj ”neće više biti 12% Srba ili 9% Jugoslovena kao što ih je bilo, a hoće li ih biti 3 ili 5%, to ne znači ugrožavanje Hrvatske države”.

Da ova akcija predstavlja etničko čišćenje Srba iz Hrvatske dokazuje i popis stanovništva iz 1991. godine kada je Srba bilo 18,45%, odnosno 581.663 i 2011. godine stanje nakon ”Oluje”, kada ih je bilo samo 186.663. Gde je nestalo 400.000 Srba za 20 godina?

Boris Milošević kao jedini srpski predstavnik će potvrditi legitimitet ”Oluje” i javno stati na stranu hrvatskih bojovnika i političara koji ovu vojno – policijsku akciju ocenjuju kao veličanstvenu pobedu iako je Haški tribunal istu kvalifikovao kao zajednički zločinački poduhvat državnog i vojnog rukovodstva Hrvatske.

Predsednik Izvršnog odbora GO SPS

i narodni poslanik NS RS

Vladan Zagrađanin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.