Најновије

Милићевић: СзС постао Удружена опозиција Србије – ништа ново, исти људи, исте намере Вести

Потпредседник ГО СПС Ђорђе Милићевић изјавио је да у томе што је Савез за Србију постао Удружена опозиција Србије не види разлику, јер им је циљ исти, а то је да се до власти дође ако је могуће без избора.

“За нас је јучерашње оснивање Удружене опозиције Србије уствари знак разједињења Савеза за Србију. Ништа ново, остају исти људи, исте намере”, навео је Милићевић у изјави за јавност.

Напомиње да су вође бившег Савеза за Србију, сада оснивачи новог удружења, говориле да имају свој програм, своју политичку идеологију, а да су од свега тога остале празне приче и грађани им нису поверовали.

“Оно што су од њиховог програма могли да виде јесу једино неуспела улична окупљања, улични протести, бојкот избора, насиље на улицама, упад у институције. Дакле, и тада и сада, само критика зарад критике, без правих идеја и програма које би грађани подржали. Ради се у ствари о томе да када нема суштине, форму можете мењати колико пута хоћете. Они су сада управо то урадили, само пресвукли одело”, рекао је Милићевић.

Били смо у праву, каже функционер СПС, када смо говорили да тај рециклирани ДОС не може представљати алтернтиву озбиљним политичким и економским програмима којима се Србија приближава развијеном свету.

“Данас је јасно свима да њихов приоритет јесте власт по сваку цену, јер, да су желели да одмере своје политичке снаге, да учествују у политичкој утакмици и представе свој програм они не би бојкотовали изборе”, закључио је Милићевић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.