Milićević: SzS postao Udružena opozicija Srbije – ništa novo, isti ljudi, iste namere Vesti

Potpredsednik GO SPS Đorđe Milićević izjavio je da u tome što je Savez za Srbiju postao Udružena opozicija Srbije ne vidi razliku, jer im je cilj isti, a to je da se do vlasti dođe ako je moguće bez izbora.

“Za nas je jučerašnje osnivanje Udružene opozicije Srbije ustvari znak razjedinjenja Saveza za Srbiju. Ništa novo, ostaju isti ljudi, iste namere”, naveo je Milićević u izjavi za javnost.

Napominje da su vođe bivšeg Saveza za Srbiju, sada osnivači novog udruženja, govorile da imaju svoj program, svoju političku ideologiju, a da su od svega toga ostale prazne priče i građani im nisu poverovali.

“Ono što su od njihovog programa mogli da vide jesu jedino neuspela ulična okupljanja, ulični protesti, bojkot izbora, nasilje na ulicama, upad u institucije. Dakle, i tada i sada, samo kritika zarad kritike, bez pravih ideja i programa koje bi građani podržali. Radi se u stvari o tome da kada nema suštine, formu možete menjati koliko puta hoćete. Oni su sada upravo to uradili, samo presvukli odelo”, rekao je Milićević.

Bili smo u pravu, kaže funkcioner SPS, kada smo govorili da taj reciklirani DOS ne može predstavljati alterntivu ozbiljnim političkim i ekonomskim programima kojima se Srbija približava razvijenom svetu.

“Danas je jasno svima da njihov prioritet jeste vlast po svaku cenu, jer, da su želeli da odmere svoje političke snage, da učestvuju u političkoj utakmici i predstave svoj program oni ne bi bojkotovali izbore”, zaključio je Milićević.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.