Најновије

Александар Антић, потпредседник ГО СПС: Вучић још једном одговорио историјском задатку Вести

Охрабрују поруке из Вашингтона да је наша делегација, предвођена председником Александром Вучићем, у потпуности заштитила наше виталне државне интересе, тражећи компромис који ће отворити нову страницу за економски и политички просперитет Србије. Показало се да су разговори у Белој кући изузетно тешки и да је Србија под огромним притиском, као што је председник Вучић и најављивао, али и да је због тога наша делегација отпутовала изузетно припремљена за сва искушења.

Покушај да се кроз споразум прихвати такозвано обострано признање Србије и Kосова није прошао искључиво због чврстог и одговорног става председника Вучића, чиме је још једном демонстрирао да и Србија и он лично уживају велики углед и поштовање код најутицајнијих светских фактора.

Србија има историјску прилику да разреши вишедеценијски проблем и то на начин који ће уважити њене државне интересе, а посебно интересе Срба на Kосову и Метохији, на начин који ће сачувати њен дигнитет и поштовање у свету. Грађани Србије треба да имају пуно поверење у наш преговарачки тим, предвођен председником Вучићем, да ће и овог пута одговорити историјском задатку на најбољи начин, пре свега бескомпромисно штитећи наше темељне вредности и интересе.

Служба за информисање ГО СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.