Најновије

Милићевић: Самозвани лидери опозиције настављају серијал лажног моралисања и лицемерства Вести

“Самозвани лидери опозиције настављају серијал лажног моралисања и лицемерства, вероватно верујући и даље у то да грађани Србије болују од амнезије и да њихове поруке не препознају на прави начин.

Драган Ђилас се сетио да пошаље поруку солидарности, као и то да има јасан план како да се у овој земљи живи боље, заборављајући при томе да грађани јако добро знају како су живели они, а како он у периоду када је био на власти. Тада се уопште није сетио правог значења речи солидарност.

Ментор и политички гуру је изгледа данас дао налог да и преостала шачица квази политичке елите нешто каже и упути критике на рачун владајуће коалиције и као по матрици – увек иста демагогија и политички памфлети.

Жалопојке упућене представницима ЕУ о изборним условима и то онако храбро само како они знају када се избори заврше, свесни чињенице да је очајнички и губтнчики потез бојкота – пропао. Вероватно су, како кажу, жељни „озбиљних“ разговора у хотелским лобијима, а не у институцијама система, не одустајући од циља да до власти и привилегија дођу без избора. Наравно, у свему томе имају потребу да подсете на своју неодољиву жељу да се историја у Србији понови у свом најгорем облику и на неодољиву жеју да се баве уређивачком политиком јавног сервиса, јер само када се чује њихово мишљење и њихов став то је једино озбиљно и професионално новинарство.

Врхунац лицемерја је њихова критика Србије на спољнополитичком плану, при чему немају у виду све изазове и тешкоће са којима се Србија суочава, као и успехе које постиже. Данас је међународна позиција Србије видљива и препознатљива и данас Србију сви поштују као поузданог, сигурног и стабилног партнера. За то је било потребно уложити много труда, рада, енергије и посвећености, а не политичке демагогије и салонске политике.

Потпредседник ГО СПС

Ђорђе Милићевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.