Најновије

Милићевић: Узалудна критика Бошка Обрадовића зарад критике због  јефтиних политичких поена Вести

Бошко Обрадовић се данас јавља коментарима о формирању Владе и својим стручним анализама о томе како се конституише скупштина и ко предлаже мандатара.  Како је само заборавио да он и његови политички истомишљеници из опозиције нису учествовали на изборима – бојкотовали су их и то не због како они кажу изборних услова који нису мењани од 2008.г. већ зато што им је било потпуно јасно да би и на тим изборима доживели изборни дебакл.

У таквим околностима разговоре о изборним условима схватили су као фарсу и прилику да покушају да заварају јавност, да од себе направе жртве, а свесни чињенице да једино што им је преостало је заправо бојкот.

Једини садржај њиховог политичког деловања последњих месеци било је окупљање на улицама Београда уз непримерене нереде којима је уништавана јавна имовина а насрнули су и на највиши орган законодавне власти, на Народну скупштину, које се Бошко Обрадовић сада сетио и изражава тобож велику бригу.

Да га обавестимо да је Народна скупштина конституисана, да су народни посланици који су носиоци законодавне власти положили заклетву. Није ли ово још једна жалопојка што нису успели да дођу на власт без избора. За друге облике политичког деловања ова група опозиционара очигледно није спремна, нити  јој  одговарају.

Шта је заправо за њих „смрт демократије“? То што је владајућа коалиција желела да политички живот врати у парламент, а не на улицу и да омогући и оним политичким опцијама које су биле далеко испод цензуса од 5% да имају своје представнике у скупштини, а они су били немоћни и недовољно способни да достигну и тих 3%.

Сада им остаје само једно а то је узалудна критика зарад критике због  јефтиних политичких поена и да на тај начин без икаквих конкретних идеја и предлога или како они већ кажу алтернатива буду присутни у јавности.

Узалуд им свака мука.

Потпредседник ГО СПС

Ђорђе Милићевић

 

фото: Србијаданас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.