Најновије

Ђорђе Милићевић: Јеремић је свестан да је пао на ниво политичког медиокритета Вести

Потпредседник ГО СПС и заменик председника посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић изјавио је да моралисање о проблемима једнопартијских држава, јесу одраз Јеремићеве демагогије којом покушава да се одржи у политичком животу. Када се на демократске постулате позива Вук Јеремић као један од креатора уличних протеста са циљем урушавања институција система, онда је то врхунац хипокризије. Моралисања о проблемима некаквих једнопартијских држава, јесу одраз Јеремићеве демагогије којом покушава да се одржи у политичком животу. Да има лични етички кодекс никада му не би пало на памет да држи лекције о демократији, а нарочито да коментарише уређења других држава као што су Немачка и Белорусија – рекао је заменик председника посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић и додао:

Вук Јеремић је свестан да је пао на ниво политичког медиокритета како у Србији тако и у међународним круговима. Зато је прозивање Србије као тобоже једнопартијске државе очајнички вапај Вука Јеремића да скрене пажњу на себе и покуша да остави утисак некаквог политичког лидера.

Милићевић је нагласио да на Јеремићеву жалост, Србија одавно није једнопартијска држава што се потврђује изборним процесима и резултатима избора где се Вукова странка готово и не примећује.

Демократски потенцијал се једино тако стиче и јача, одмеравањем снага оствареним резултатима и поверењем код грађана, па је више него очигледно да Вук Јеремић не само што нема демократски потенцијал већ га никада неће ни имати све док бесомучно љага легалну и легитимну власт у Србији оличену кроз деловање Владе Србије и председника Србије Александра Вучића – рекао је Ђорђе Милићевић.

Извор: Србија данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.