Најновије

Дачић: Поносни смо на урађено са Вучићем за осам година Вести

Лидер СПС-а Ивица Дачић, изјавио је да је поносан на оно што је у последњих осам година урађено заједно са Српском напредном старнком и у сарадњи са председником Александром Вучићем.

“Ми смо поносни на све што смо заједно урадили за осам година наше коалиције за државу Србију у целини”, рекао је Дачић, на отварању подручног одељења Основне школе “Бошко Ђуричић” у селу Винорача код Јагодине.

“Ојачали смо наше спољно политичке позиције, ојачали смо нашу позицију у региону”, прецизирао је Дачић, који је први потпредседник Владе и министар спољних послова.

Он је оценио да је Србија данас фактор мира и стабилности и сигуран је да ће тако бити убудуће, захваљујући нашој даљој сарадњи.

“У том смислу ми смо спремни за наставак сарадње која је у интересу Србије и у наредном периоду, суочени са свим изазовим који нас чекају, на државном, економском, националном и сваком другом плану”, рекао је Дачић.

“Важна је политичка стбилност у Србији, а ми смо државотворни и део оних снага које ће пре свега имати у виду интерес државе Србије”, закључио је Дачић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.