Dačić: Ponosni smo na urađeno sa Vučićem za osam godina Vesti

Lider SPS-a Ivica Dačić, izjavio je da je ponosan na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa Srpskom naprednom starnkom i u saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

“Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše koalicije za državu Srbiju u celini”, rekao je Dačić, na otvaranju područnog odeljenja Osnovne škole “Boško Đuričić” u selu Vinorača kod Jagodine.

“Ojačali smo naše spoljno političke pozicije, ojačali smo našu poziciju u regionu”, precizirao je Dačić, koji je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova.

On je ocenio da je Srbija danas faktor mira i stabilnosti i siguran je da će tako biti ubuduće, zahvaljujući našoj daljoj saradnji.

“U tom smislu mi smo spremni za nastavak saradnje koja je u interesu Srbije i u narednom periodu, suočeni sa svim izazovim koji nas čekaju, na državnom, ekonomskom, nacionalnom i svakom drugom planu”, rekao je Dačić.

“Važna je politička stbilnost u Srbiji, a mi smo državotvorni i deo onih snaga koje će pre svega imati u vidu interes države Srbije”, zaključio je Dačić.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.