Најновије

Милићевић: Институт двојног држављанства међународно правно признат и у функцији заштите права грађана, што ДПС очигледно не зна Вести

Писана изјава потпредседника ГО СПС Ђорђа Милићевића коју вам преносимо у целости:

Пропаст катастрофалне политике коју је водио ДПС се не може аболирати изјавама њиховог портпарола Андрије Николића који узгред речено ништа смислено није ни рекао осим вређања министра спољних послова Ивице Дачића.

С обзиром да коментарише нешто што не зна, господина Николића треба подучити да је институт двојног држављанства међународно правно признат и да је у функцији заштите права грађана. Ивица Дачић никада није вређао народ у Црној Гори па ни оне који Србе не доживљавају као равноправне грађане пред законима Црне Горе. Али је зато храбро и безрезервно указивао на несумњиву дискриминацију Срба у Црној Гори на шта портпарол ДПС затвара очи.

Губитак власти јесте болан, нарочито за оне који су власт користили за остварење личних интереса. Зато је видљиво колико господина Николића боли што више није део власти а његови покушаји дискредитације Ивице Дачића су лоша представа пропалог политичара. Влада Србије и њен председник Александар Вучић се никада нису нити ће се мешати у унутрашње ствари Црне Горе као суверене државе, али ће се увек бескомпромисно и легалним средствима борити за интересе српског народа у Црној Гори.

Потпредседник ГО СПС и заменик председника ПГ СПС

Ђорђе Милићевић

фото: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.