Најновије

Делегација СПС положила венце на споменик ”Вечна ватра” Вести

Делегација СПС, коју су предводили председник ИО ГО СПС, Владан Заграђанин, директор СПС Ђорђе Чабаркапа, саветник у ИО ГО СПС Марјан Јовановић, председник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић са секретаром и потпредседницима Борисом Новаковићем, Дијаном Радовић и Филипом Букилићем положили су венце на споменик “ Вечна ватра ”, као симболу борбе у којој су животе дале жртве НАТО агресије у херојској одбрани суверенитета и територијалног интегритета Србије и њеног народа. Под изговором борбе против Слободана Милошевића, 78 дана су бомбе НАТО алијансе падале на грађане Србије не бирајући циљеве и остављајући за собом далекосежне последице.
На жалост, споменик “ Вечна ватра ”, под командом истих оних који су нас бомбардовали, петог октобра 2000-те је демолиран и девастиран у покушају да се угаси и последњи пламен истине и патриотизма од стране оних који су годинама након тога радили све да наша земља и њен народ, забораве своју историју, традицију и културу са циљем потчињавања истим онима који су убијали нашу децу.
Данашњим полагањем венаца, поручујемо да у томе нису успели јер док тиња и најмањи жар преточен у Социјалистичку партију Србије, вођену нашим лидером Ивицом Дачићем, Србију ћемо бранити од свих покушаја продаје и понижења од стране оних који су након тог петог октобра насилним путем дошли на власт, а са циљем доказивања верности онима који су их ту и довели.
Након 20 година, јасно се види шта су им биле намере, а за шта се СПС залагао и никада од тих принципа нећемо одустати.
Наши резултати су Дејтонски споразум којим је створена Република Српска и Резолуција 1244.
Свим жртвама НАТО агресије нека је вечна слава и хвала.
СПС ће се заложити да се споменик
“ Вечна ватра ” обнови, како би на њему након 20 година, поново засијао пламен слободе, као симбол храбрости нашег народа.
Нека вечно живи слободарски дух Србије!

Служба за информисање ГО СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.