Најновије

Преминуо Милоје Живановић, председник ОО СПС Лазаревца Београд

Градска организација СПС Београда са жаљењем и тугом обавештава социјалисте Београда да је преминуо наш друг Милоје Живановић, председник Општинског одбора СПС Лазаревац.

Поводом изненадног одласка цењеног друга и пријатеља, руководство Градског одбора СПС Београда изражава породици и поштоваоцима, најдубље саучешће за преминулим другом.

Милоје Живановић био је истакнути социјалиста, члан Главног одбора СПС и дугогодишњи члан руководства партијске организације у Лазаревцу.

Обављао је истакнуте друштвене функције у политичком животу града и срдини у којој је поникао, којој је посветио цео свој живот. Водио је узоран живот, био велики друг и пријатељ и остаће у сећању партијских другова и становника Лазаревца као истакнути социјалиста, борац за промене и бољи живот својих суграђана.

Организација СПС Лазаревца изгубила је великог борца, изузетног организатора и веома поштованог члана. Милоје Живановић био је народни трибун, који је истински веровао у правду, солидарност и борио се за остваривање начела наше Партије на добробит свих људи. Био је идеалиста али и велики практичар, изузетан руководилац и поуздан сарадник.

Својим примером и одговорним радом подигао је ниво очекивања за све оне који обављају јавни посао и постао узор за све будуће генерације социјалиста.

Руководство Градске организације СПС Београда још једном изражава искрено саучешће и дубоко саосећа у болу и губитку његове породице и пријатеља.

Милоје Живановић остаће у нашем сећању за сва времена.

Никола Никодијевић, председник ГрО СПС Београда

Категорије: Београд