Preminuo Miloje Živanović, predsednik OO SPS Lazarevca Beograd

Gradska organizacija SPS Beograda sa žaljenjem i tugom obaveštava socijaliste Beograda da je preminuo naš drug Miloje Živanović, predsednik Opštinskog odbora SPS Lazarevac.

Povodom iznenadnog odlaska cenjenog druga i prijatelja, rukovodstvo Gradskog odbora SPS Beograda izražava porodici i poštovaocima, najdublje saučešće za preminulim drugom.

Miloje Živanović bio je istaknuti socijalista, član Glavnog odbora SPS i dugogodišnji član rukovodstva partijske organizacije u Lazarevcu.

Obavljao je istaknute društvene funkcije u političkom životu grada i srdini u kojoj je ponikao, kojoj je posvetio ceo svoj život. Vodio je uzoran život, bio veliki drug i prijatelj i ostaće u sećanju partijskih drugova i stanovnika Lazarevca kao istaknuti socijalista, borac za promene i bolji život svojih sugrađana.

Organizacija SPS Lazarevca izgubila je velikog borca, izuzetnog organizatora i veoma poštovanog člana. Miloje Živanović bio je narodni tribun, koji je istinski verovao u pravdu, solidarnost i borio se za ostvarivanje načela naše Partije na dobrobit svih ljudi. Bio je idealista ali i veliki praktičar, izuzetan rukovodilac i pouzdan saradnik.

Svojim primerom i odgovornim radom podigao je nivo očekivanja za sve one koji obavljaju javni posao i postao uzor za sve buduće generacije socijalista.

Rukovodstvo Gradske organizacije SPS Beograda još jednom izražava iskreno saučešće i duboko saoseća u bolu i gubitku njegove porodice i prijatelja.

Miloje Živanović ostaće u našem sećanju za sva vremena.

Nikola Nikodijević, predsednik GrO SPS Beograda

Kategorije: Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.